ASLA ARKANA BAKMA Tess GERRITSEN

    Author: bestemina Genre: »
    Rating

    ASLA ARKAN BAKMA
    Tess  GERRITSEN
    MARTI YAYINEVİ
    344 sayfa


    kitapokusak.com Güncel Fiyatı : 10,50 TL


    Tess Gerritsen'in son romanı .Bir macera filmi izlemek gibiydi okumak ama alışık olduğumuz Tess Gerritsen'in romanlarından farklı bir havası var acikcasi ben bir Tess hayranı olarak hayal kırıklığına uğradığımı söylesem yalan olmaz.

    Diğer kitapları Rizzoli& Isles karakterlerinin olduğu serilerin asla yerini tutamaz .

    Kitap özetle şöyle ;

    20 Yil önce babasını Air Amerika'nın kargo uçuşundaki kazada kaybeden Willy  20 yıl sonra kanser hastası olan annesinin ölüm döşeğinde ki  son dileğini yerine getirmek icin babasını aramaya çıkıyor.

    Babasının sakin,huzurlu bir aile ortamını bırakıp uçmak , pilotluğa  devam etmek icin onları terk edişini hic içine sindireneyen cocuk Willy babasının hiç affetmiyor ama o uçak  kazasindan sonra da hiçbir zaman onun öldüğüne inanmıyor.

    Amerika'dan Vietnam'a yapılan baba arayışı sırasında Gay Barnard ile yolları kesilsen Willy ondan çok hoşlanmasına rağmen erkeklere olan güvensizliği yüzünden ona hic yaklaşamıyor.

    Aslinda Gay'da oraya gizemli bir eski Amerikan pilotuna aramakla  görevlendirildigi icin gidiyor.Bir vatan haini olan karsı taraf icin çalışan ve hala uçmaya devam eden esrarengiz rahip tuck rakaplı pilot için .

    Aradiklarinin aynı kisi olması ihtimali ile birlikte yola çıkıp 20 yıl önce ki uçak kazası ile ilgisi olan esrarengiz insanları arayip onlardan bilgi toplayarak Willy'nin öldüğüne hic inanmadığı babasını bulmaya  koyuluyorlar .
    Görüştükleri her kisi onlarla görüşmelerinden hemen sonra boğazları kesilerek öldürülüyor.

    Arkalarında  onları korumak ve öldürmek icin takip eden bir çok kisiye  rağmen sonunda uzak bir koyde babası ile bulusabilİyor Willy.Bu uzun ve zorlu yolculuk Gay ile onu yakınlaştırıyor ve birbirlerine asık oluyorlar.

    Willy babasına kavuştuğunda onun ücra bir koyde kulaksiz  yüzü yanmış bur halde de olsa bir yasam kurduğunu bir yerli kadınla evlenip cocukları olduğunu ve bu yasamamı tercih ettigini acıda olsa kabulleniyor.

    Pesindekiler o köye kadar onları takip ettiginden inanılmaz bir kaçış ve savaş planı yapmak  zorunda kalıyorlar tüm köy halkı yaşlı ve cocuklar o gece gün ağarmadan.Köyü boşaltıp bir mağaraya sığınıyorlar sabahın ilk ışıkları ile bir duzine silahlı askerler ile aralarında savaş başlıyor ellerindeki tek silaha rağmen ilkel savaş metodları ile düşmanı alt  etmeyi başarıyorlar ve arkalarından onları öldürmek için takip eden kişinin aslında vatan haini Rahip Tuck olduğunu öğreniyorlar.

    Veee...
    Sonunda Gay ile Willy mutlu sona erişip birbirlerine kavuşuyorlar tabii Rahip Tuck kim ve Willy ile Gay'ın biraraya gelişlerindeki sırrı yazmıyorum bu kitapta gizli...
    İyi okumalar




    BU KİTABI SATIN ALMAK İÇİN kitapokusak.com 'U ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

    Leave a Reply