GÖLGEDEKİ YIL

    Author: bestemina Genre: »
    Rating

    HANNAH RICHELL
    ORKİNOS YAYINLARI
    584 SAYFA


    YENİ KİTAP
    TANITIMI
    KİTAP ÇIKIŞ TARİHİ: 30/10/2015
    GÖLGEDEKİ YIL


    GÖLGEDEKİ YIL
    Secrets of Tides’in en çok satan yazarından trajedi, ihanet ve yalanlarla dolu büyüleyici bir hikâye…
    Doğmadan kaybettiği bebeğinin acısı, hayatına bir gölge gibi çöken Lila Bailey, tüm gizemlerin kapılarını kimden geldiğini bilmediği bir anahtarla açacaktı.
    Kendisine, ücra bir göl kenarında miras bırakılan ev ve eski sakinleriyle ilgili hissettiği rahatsız edici duygular pek çok cevapsız soruyu da beraberinde getirmiştir. Neden tüm eşyaları eve dağılmışken alelacele evi terk ettiler ve neden Lila, sürekli takip edildiği hissinden bir türlü kurtulamaz.
    Ev ile birlikte kendi hayatını da onaran Lila, göl kenarında geçirilen bir yıl sayesinde kendisinin bile haberdar olmadığı pek çok sırla birlikte tüm hayatını gölgelerden çekip çıkaracaktır.
    Birbirine paralel ilerleyen iki farklı zaman ve iki farklı hikâyenin kesiştiği ana gözyaşlarıyla tanık olacaksınız.
                  “  Sürükleyici ve zekice yazılmış bir hikaye ” (Anita Shreve)
                  “ Baştan sona etkileyici ” (Who Weekly)


    “Birbirinin içine sıkıca geçmiş birçok gizeme sahip,yavaştan yakan bir dram “( The Australian)   
     “ Bu duygulandırıcı ve merak uyandıran hikayede,geçmiş zaman ve şimdiki zaman zekice beraber dokunmuş,sürükleyici “( Herald Sun )
    “ Zekice,büyüleyici,hatta zaman zaman tehditkar “ ( Women’s Day )
    “ Birbirinin içine sıkıca geçmiş birçok gizeme sahip,yavaştan yakan bir drama…O,keskin zekalı bir hikayeci.Okuyucuları nasıl meraklandıracağını ve onları kitaba nasıl bağlayacağını çok iyi biliyor “ ( The Australian )
    “ Sizi son sayfaya kadar kendine bağlayacak bir hile ve ihanet hikayesi… Zekice,büyüleyici,hatta zaman zaman tehditkar.Sürükleyici bir kitap için olduğunuz yere kıvrılıp oturun “  ( Woman’s Day )
    “ The Shadow Year (Gölgedeki Yıl), Richell’in onu diğer kadın yazarların kurgularından ayrılmasını sağlayan hikaye yazma becerilerini gösteriyor “( Woman’s Day )
    “ Sonlandırma müthiş… Sonuna hemen geliyorsunuz.Dönemeçli bir Black Cavıar (Siyah Havyar) zaferi. İkinci romanı da romanında olduğu gibi en önemli noktalara değinecek “( Sun Herald )
    “ Kalbinde dondurucu ve beklenmeyen bir gizem olan sürükleyici bir kitap.Bu bir kararlılık hikayesi… Konunun bütün hatları itinayla bağlanmış ve okuyucuları sonuna kadar tahmin etmeye zorlayacak şifreli ipuçları her tarafa dağıtılmış “( The Newtown Review of Books)  
    “ Yalanlar ve ihanetle bezenmiş ailevi bir trajedi olan büyüleyici bir hikaye.Rıchell’in sürükleyici kitabı sizi sonuna kadar bağlayacak “ ( Sophia Whitfield, Culture Street )
    “ The Shadow Year (Gölgedeki Yıl) okuyucuların aklını başından alıyor…Tamamen büyüleyici” ( Who Weekly )
    “ Basitçe,bir kitapda olması gereken her şey… Birbirini etkileyen çifte hikaye satırlarına sahip fantastik bir kitap. Betimleme zengin,ancak tempoyu yavaşlatmıyor;karakterler,çok yönlü,kusursuz ve inanılır 10/10 “( Novelicious )
    “ Yürekleri sızlatacak kadar iyi “( Sun Herald )


    Leave a Reply